DELFT - Op zaterdag 19 september 2020 rond 18.10 uur ontving de politie een melding van een straatroof. Op het moment van de beroving liep het slachtoffer met zijn telefoon in de hand op de Aart van der Leeuwlaan. Hij hoorde voetstappen achter zich en dacht dat voorbijgangers hem wilden passeren. Dit bleek niet het geval te zijn. Twee mannen stonden plotseling voor het slachtoffer en dwongen hem om zijn telefoon aan hun af te geven. Eén van de mannen liet daarbij een wapen zien. Mogelijk was dit een vuurwapen.

Het slachtoffer gaf zijn telefoon af en de mannen verdwenen rennend in de richting van de Willem de Merodestraat.De politie sluit niet uit dat zij kort daarop in een voertuig zijn gestapt en in onbekende richting zijn gevlucht.

Agenten startten direct een onderzoek in de omgeving. De daders werden niet gevonden.

SignalementDader 1:
- De dader droeg de capuchon over zijn hoofd. Hij had zijn jas omhoog getrokken
- Donkere ogen en donkere wenkbrauwen
- Ongeveer 170 -175 cm
- Leeftijd onbekend- Normaal postuur
- Gewatteerde zwarte jas met capuchon.
- Donkergekleurde broek
- Blanke huidskleur

Dader 2:
- Hij was hetzelfde gekleed als dader 1, en had ook een capuchon op en zijn kraag iets omhoog.
- Normaal postuur.

Getuigen

Heeft u iets gezien of gehoord wat kan helpen bij het oplossen van deze zaak? Dan vragen wij om uw tip(s) met ons te delen. Dat kan via ons telefoonnummer 0900 8844.Wilt u wel uw tip delen maar liever anoniem blijven? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.