DEN HAAG - Op woensdagavond 8 april rond 21.20 uur ontving de politie een melding over een straaftroof in Den Haag. Op een speelveld in de omgeving van de Loosduinseweg met de kruising Fahrenheitstraat zouden drie jongens zijn bedreigd en beroofd.


Een groep van ongeveer tien jongens sloot het groepje slachtoffers in waarna zij gedwongen werden om de inhoud van hun zakken te tonen. Bij één van hen werd de identiteitskaart afgepakt. Daarna verlieten de daders rennend het speelveld in de richting van de Valkenboslaan. Andere buit werd er niet gemaakt.

Signalement
Alle jongens waren getint en sportief gekleed. Een aantal in trainingspak. Eén van de jongens droeg een spijkerbroek en een licht vest. Zij worden geschat in de leeftijd van 17 en 18 jaar.

Wat gezien of gehoord?
De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien. Heeft u tips? Dan kunt u contact met ons opnemen via de politie opsporingstiplijn 0800-6070 of via onderstaand tipformulier. Wilt u liever anoniem blijven? Dan ontvangen wij uw tip graag via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 Doof of slechthorend? 0900-1844