RIJSWIJK - In de Herenstraat is donderdag 23 februari een gewapende overval op een avondwinkel gepleegd. De politie onderzoekt het incident en komt graag in contact met getuigen.

De overval is omstreeks 21.00 uur gepleegd. Een man nam onder bedreiging van een vuurwapen onder meer geld mee uit de winkel.

Signalement
Van de verdachte is het volgende signalement bekend. Het gaat om een man met een lichte huidskleur van naar schatting twintig jaar oud en 1.60 tot 1.70 meter lang. Hij droeg een zwarte jas waarvan de capuchon over zijn hoofd zat. Onder zijn jas droeg hij een zwart vest. Verder had hij zwarte handschoenen en grijze schoenen aan, een mondkapje op en droeg een blauwe plastic tas bij zich. De man sprak Engels tegen de winkelier. Ondanks een zoekslag in de omgeving, kon de man niet worden aangehouden.

Iets gezien?
De politie onderzoekt de zaak. Heeft u donderdag 23 februari voorafgaand, tijdens of na de overval iets opvallends gezien in de buurt van de avondwinkel aan de Herenstraat? Of heeft u op een andere manier informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn? Laat het ons weten.