DEN HAAG - Op donderdagochtend 17 december rond 08.30 uur heeft er een woningoverval plaats gevonden in een woning aan de Vreeswijkstraat in Den Haag.


Nadat er werd aangebeld zag de bewoonster dat er iemand met een DHL jas met een pakket in zijn handen voor de deur stond. Nadat de voordeur werd open gedaan werd de bewoonster door twee mannen, waaronder de vermeende DHL bezorger de woning naar binnen geduwd. De man met de DHL jas pakte de bewoonster hardhandig beet. Kennelijk schrokken de overvallers, lieten de bewoonster los en gingen er vandoor zonder buit. De overvallers rennen de woning uit richting de Rhenenstraat. Daar stapten de twee mannen in een grijze Opel Astra en reden weg in de richting van de Woudenbergstraat in. In de uitzending een getuigenoproep.

Heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen 06-57876279.