NOOTDORP - In een garagebox aan de Industrieweg zijn dinsdag 12 maart honderden lachgasflessen aangetroffen. Het onderzoek is in volle gang en de politie komt graag in contact met mensen die de afgelopen tijd iets opvallends hebben gezien in de omgeving van de Industrieweg.


De politie kwam de lachgasflessen op het spoor toen agenten een deurwaarder assisteerden bij de ontruiming van het pand vanwege achterstallige huur. Er zijn 633 volle en nog eens 100 lege en deels gevulde lachgasflessen aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen. De burgemeester is voornemens het pand te sluiten.

Aanhouding

In het pand trof de politie niemand aan. Een man die zich in de omgeving van de garagebox verdacht gedroeg en vervolgens wegreed, kreeg een stopteken en is aangehouden. Het gaat om een 31-jarige man uit Den Haag.

Iets gezien?

Het onderzoek is in volle gang en de politie komt graag in contact met getuigen. Heeft u de afgelopen tijd iets opvallends gezien in de omgeving van de Industrieweg in Nootdorp? Of heeft u op een andere manier informatie die in het onderzoek van belang kan zijn, bijvoorbeeld in de vorm van camerabeelden? Laat het ons alstublieft weten. Dat kan via onderstaande mogelijkheden.