DEN HAAG - In de nacht van zondag 9 op maandag 10 januari hield de politie een man aan op verdenking van verschillende inbraken in het Statenkwartier en op de Sportlaan in Den Haag. De politie komt graag in contact met mensen die camerabeelden hebben waarop de verdachte is te zien.

De man wordt verdacht van twee pogingen tot inbraak in een woning, inbraak in een ambulance en inbraak in een personenauto. De man zou al deze delicten tussen 23.00 en 00.10 uur hebben gepleegd in de Sportlaan, van Boetzelaerlaan, Antonie Duyckstraat en de Frankenslag in Den Haag.

Het gaat om een 22-jarige man met kort, zwart haar. Tijdens de inbraken droeg hij een blauwe Adidas trainingsbroek met witte strepen aan beide zijkanten, zwarte schoenen en een blauwe jas met een bontkraag.

Getuigenoproep
Heeft u camerabeelden waarop de hierboven beschreven man mogelijk te zien is? Dan komt de politie graag met u in contact. U kunt de camerabeelden uploaden via onderstaand tipformulier of contact met ons opnemen via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of via deze contactmogelijkheden.