DEN HAAG - Op de Newtonstraat is op zaterdag 13 november een 29-jarige Hagenaar gewond geraakt bij een steekincident. De verdachte, een 27-jarige man uit Den Haag, is aangehouden. De politie is op zoek naar getuigen.


Rond 18.20 kwam de melding binnen dat er een steekincident zou zijn op de Newtonstraat. Toen agenten ter plaatse kwamen troffen zij het slachtoffer aan vlak voor zijn woning. Hij zou door een man gestoken zijn na een ruzie. Agenten gingen direct op zoek naar de verdachte. In eerste instantie werd deze niet gevonden. Nadat de recherche het onderzoek was opgestart kregen zij een melding dat de verdachte zich had gemeld op het politiebureau. Hier is de 27-jarige verdachte aangehouden. Het 29-jarige slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis. Het incident wordt door de recherche verder onderzocht.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over dit steekincident dat gebeurde op zaterdag 13 november omstreeks 18.20 uur op de Newtonstraat in Den Haag. Heeft u informatie dat van belang kan zijn in het onderzoek? Wellicht heeft u camerabeelden uit de omgeving? Bel naar 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.