DEN HAAG - Een 42-jarige man uit Den Haag raakte woensdag 9 maart gewond bij een steekincident op de Dierenselaan in Den Haag. De 36-jarige verdachte kon snel na het incident worden aangehouden. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Het slachtoffer zou met drie personen, waaronder de verdachte, tegenover een restaurant aan de Dierenselaan hebben gezeten. De verdachte en het slachtoffer kregen hier ruzie met elkaar, waarna ze zich verplaatsten naar het restaurant en een portiek op de Dierenselaan. Tijdens de ruzie werd het slachtoffer gestoken met een mes, waarbij hij zwaar gewond raakte aan zijn gezicht.

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De verdachte werd snel na het incident door agenten in de omgeving van de Dierenselaan aangetroffen en direct aangehouden. Hij is ingesloten voor nader verhoor.

Heeft u iets gezien?
Heeft u camerabeelden van de Dierenselaan of deze omgeving? Of bent u getuigen geweest van het incident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of maak gebruik van onderstaand tipformulier.