DEN HAAG - Zondagavond 24 maart is een persoon overleden na een aanrijding met een tram. Het slachtoffer is een 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Rond 21.30 uur kreeg de politie een melding van een ontspoorde tram ter hoogte van het Carnegieplein. Ter plaatse bleek een persoon onder de tram te liggen. Hulpdiensten konden niets meer voor de man betekenen. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) startte een onderzoek naar de toedracht. Mogelijk heeft het ongeval eerder op het tramtraject plaatsgevonden, waarna de tram op een later moment ontspoorde. Het onderzoek ter plaatse richtte zich op het traject tussen Plein 1813 en het Carnegieplein. De trambestuurder heeft de passagiers uit de tram begeleid, voor hen is slachtofferhulp geregeld.

Getuigen

Bent u getuige geweest van het ongeval? Of heeft u voor 21.30 uur iets gezien in de omgeving van het Carnegieplein wat het onderzoek naar de toedracht zou kunnen helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in.