DELFT - Bij een inval in een woning aan de Zusterlaan in Delft zijn donderdag 14 juli verdovende middelen en geld in beslag genomen. Ook is een persoon aangehouden.


De inval is gedaan naar aanleiding van een onderzoek naar de handel in verdovende middelen. Tijdens het eerdere onderzoek kwam de woning die onderzocht is in beeld.

Bij de doorzoeking van de woning zijn verdovende middelen en geld in beslag genomen. Een 19-jarige man is aangehouden.

Ondermijning

De handel in verdovende middelen is een veelvoorkomende vorm van ondermijning. De daders worden regelmatig het criminele pad op getrokken, waar ze vervolgens moeilijk weer vanaf komen.

Drugshandel kan leiden tot intimidatie en afpersing. Een ander gevolg is dat kwetsbare wijken er nog kwetsbaarder door worden, doordat criminelen er de dienst uitmaken.

Wat kunt u doen?

In de strijd tegen ondermijning en illegaal wapenbezit werkt de politie samen met gemeenten en andere overheidsorganisaties. Maar ook u kunt iets doen. Ziet, hoort of ruikt u onraad? Neem dan altijd contact op met de politie. Dat kan via 112 bij spoed en via 0900-8844 als er minder haast bij is. Doet u liever anoniem een melding? Dat kan via 0800-7000.