DEN HAAG - Rechercheurs hebben op zaterdag 29 mei in het onderzoek naar de op woensdag 14 november 2018 overleden aangetroffen 53-jarige Donald (Don) Vrijmoet een 29-jarige Hagenaar aangehouden. Het lichaam van Don Vrijmoet werd in zijn eigen woning gevonden aan het Rietveen in Den Haag.

Na het ontvangen van nieuwe informatie zijn rechercheurs opnieuw met deze zaak aan de slag gegaan. Dat onderzoek leidde tot de aanhouding van de 29-jarige man uit Den Haag. Deze man was eerder in juni 2019 ook al aangehouden geweest maar toen in vrijheid gesteld. De verdachte wordt op dinsdag 1 juni 2021 voorgeleid aan de rechter-commissaris. Het onderzoek in deze zaak is nog in volle gang en het rechercheteam is nog steeds op zoek naar informatie in deze zaak.

Deze zaak heeft rondom het aantreffen van de overleden Don Vrijmoet veel media aandacht gekregen. Zo werd er in deze zaak aandacht gevraagd in de opsporingsprogramma’ s Team West en Opsporing Verzocht.

Informatie delen!
Het rechercheteam wil graag iedereen spreken die nog informatie heeft. Deze informatie kan worden gedeeld via de opsporingstiplijn 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Informatie kan ook worden gedeeld via het tipformulier.