RIJSWIJK - Een 28-jarige man uit Monster werd donderdagavond 27 mei mishandeld en beroofd van zijn auto op de Van der Kooijweg. Daarbij werd hij een aantal keer gestoken. De recherche onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.

Het latere slachtoffer had donderdagavond omstreeks 20.00 uur op de parkeerplaats aan de Uithoflaan in Den Haag afgesproken met een kennis. Deze kennis was samen met nog een man naar de afspraak gekomen. Nadat de drie mannen met de auto, een zwarte Volkswagen Golf, van het slachtoffer gingen rijden, maakten zij een tussenstop bij een crematorium / begraafplaats aan de Ockenburgstraat. Daar hebben zij tussen 20.15 uur en 21.30 uur gestaan. Omstreeks 22.45 uur kwamen zij aan op de parkeerplaats aan de Van der Kooijweg in Rijswijk waar de twee zich plotseling tegen het slachtoffer keerden. Zij mishandelden hem, waarbij hij een aantal steekverwondingen opliep, waarna de twee lichtgetinte verdachten er in de auto van het slachtoffer vandoor gingen.

De recherche onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen. Heeft u de drie mannen donderdagavond gezien op de parkeerplaats bij de Uithof in Den Haag of heeft u het drietal gezien in de omgeving van de Van der Kooijweg? Heeft u gezien waar de verdachten in de auto van het slachtoffer, een zwarte Volkswagen Golf, naartoe zijn gereden vanaf de Van der Kooijweg? Neemt u dan contact op met de districtsrecherche Westland-Delft via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.