DEN HAAG - De politie trof op een donderdagavond 23 september voor een woning aan het Lorentzplein een gewonde man aan. Deze 21- jarige Rotterdammer verklaarde dat hij in de deuropening was beschoten. In de directe omgeving werden twee verdachten aangehouden.

Rond 21.50 uur kregen agenten melding van een schietincident op het Lorentzplein in Den Haag. Het slachtoffer werd voor een woning gewond aangetroffen. Na de inzet van de hulpverleningsinstanties werd het slachtoffer naar een ziekenhuis vervoerd. In de omgeving van deze woning werden een 18- jarige vrouw uit Enkhuizen en een 27- jarige man uit Soest aangehouden. De verdachten zijn ingesloten aan een politiebureau en zullen later worden gehoord. Agenten doen onderzoek naar de toedracht.

De recherche komt graag in contact met getuigen van het schietincident of met mensen die informatie hebben die van belang is voor het onderzoek. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met 0800-6070. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.