DEN HAAG - Een 27-jarige Hagenaar is vrijdagavond 16 december mishandeld op Den Haag Centraal Station door een groep onbekende mannen. Het slachtoffer is hierbij gewond geraakt en in de ambulance nagekeken. De politie heeft de zaak in onderzoek en komt graag in contact met getuigen.


Het 27-jarige slachtoffer zat vrijdagavond 16 december rond 22.00 uur in de trein van Rotterdam Centraal naar Den Haag Centraal toen hij door twee onbekende mannen werd lastiggevallen, mogelijk om zijn geaardheid. Een half uur later verliet de 27-jarige Hagenaar op Den Haag CS de trein en liep hij naar de Rijnstraat. De twee verdachten liepen achter hem en werden bij de Rijnstraat vergezeld door nog twee mannen. Zij deelden daarna rake klappen en trappen uit aan het slachtoffer. De verdachten vluchtten vervolgens richting het busplatform en zijn sindsdien niet meer gevonden. Het slachtoffer moest voor zijn verwondingen in de ambulance behandeld worden en is later op de avond naar de huisartsenpost gegaan. Hij heeft aangifte gedaan van mishandeling.

Signalement verdachten

Twee verdachten in de trein
Allebei een lichtgetint uiterlijk. Zij droegen allebei een zwarte jas, een joggingbroek en sneakers.

Twee verdachten die op Den Haag CS de andere twee verdachten vergezelden
Allebei een lichtgetint uiterlijk, normaal postuur en rond de 1.80 meter lang.
Beide mannen droegen een capuchon over hun hoofd: een witte en een zwart/donkergrijze.


Was je getuige van de mishandeling?

De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben van de mishandeling op de Rijnstraat rond 22.30 uur of het lastig vallen eerder in de trein. Was je getuige of heb je meer informatie? Of beschikt u over videobeelden? Bel dan met de recherche via 0900-8844 of M 0800-7000.