DEN HAAG - De politie heeft op donderdagochtend 7 maart een 23- jarige man aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een dodelijk steekincident. Bij dit steekincident aan de Dalfsenstraat overleed een 62-jarige man, een 61- jarige vrouw is met ernstige verwondingen vervoerd naar een ziekenhuis.

Rond 08.00 uur kreeg de politie een melding van een steekincident in de omgeving van de Loevesteinlaan. Uit onderzoek bleek het steekincident aan de Dalfsenstraat te hebben plaats gevonden. Agenten troffen twee slachtoffers aan met verschillende steekwonden. Ondanks de inzet van de hulpdiensten overleed een 62- jarige man uit Den Haag ter plaatse aan zijn verwondingen. Een 61-jarge vrouw uit Den Haag werd vervoerd naar het ziekenhuis.

Aanhouding verdachte

De verdachte, een man van 23- jaar uit Den Haag kon kort daarna worden aangehouden in het Zuiderpark in Den Haag. De verdachte is in gesloten en zal worden gehoord. In het onderzoek zijn er meerdere woningen in de omgeving van de Dalfsenstraat door de politie binnen getreden.

Uitgebreid onderzoek

Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) onder leiding van een officier van justitie doet uitgebreid onderzoek naar dit dodelijk steekincident. Het onderzoek is op dit moment in volle gang.

Getuigen gezocht

Het onderzoeksteam is op zoek naar getuigen van het steekincident. Was u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken? Dan komen we graag met u in contact. Ook als u meer informatie heeft over dit dodelijk steekincident, dan komen we graag met u in gesprek. Dat kan via de opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Daarnaast kunnen camerabeelden zeer bruikbaar zijn voor het onderzoek. Heeft u foto’s of video’s gemaakt met een mobiele telefoon? Of maakt u gebruik van een deurbelcamera op of in de omgeving van de Loevesteinlaan in Den Haag? Deel deze dan via onderstaand tipformulier.