VOORBURG/ENSCHEDE - Een 43-jarige man uit Enschede is maandag aangehouden op verdenking van verkrachting. Hij zou als masseur in Voorburg een vrouw met zijn vingers hebben gepenetreerd. De man wordt ook verdacht van het heimelijk filmen van klanten. Vandaag is de verdachte voorgeleid.


De man bood massages aan in de omgeving van Den Haag en Voorburg. Een van zijn klanten deed aangifte nadat de man haar onzedelijk zou hebben betast en met zijn vingers in haar vagina zou zijn gegaan.

Bij zijn aanhouding werd de telefoon van verdachte in beslag genomen. Daarop werden filmpjes aangetroffen van een vrouw op de massagetafel, waarbij de camera was gericht op de geslachtsorganen. Verdachte heeft toegegeven dat hij enkele keren vrouwen heeft gefilmd zonder toestemming.

Onderzoek gaat door

Verdachte is donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris in Den Haag. Die heeft besloten dat de man 14 dagen langer in voorarrest blijft. Het onderzoek gaat door. Daarbij zal ook gekeken worden naar andere gegevensdragers van de verdachte.

Politie en Openbaar Ministerie onderzoeken of mogelijk meer vrouwen slachtoffer zijn geworden van de verdachte. Vrouwen die vermoeden dat ze ook slachtoffer zijn geworden van deze man wordt verzocht zich te melden bij het team Zeden van de politie in hun woonplaats, via 0900 - 8844.