DEN HAAG - Bij een verkeersongeval op de A4, net voorbij de samenvoeging met de A13 vlakbij het Prins Clausplein, is maandagavond 9 augustus een 27-jarige Hagenaar om het leven gekomen.

Rond 23:15 uur kwam de motorrijder door nog onbekende oorzaak in botsing met een bestelbusje. De motorrijder raakte zeer ernstig gewond en overleed ter plaatse. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval. De experts van de afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) startten direct na het ongeval het onderzoek. Daardoor bleef de A4 lange tijd afgesloten. Ook zijn verschillende getuigen gehoord. Was u getuige, maar heeft u nog niet met de politie gesproken? Bel dan 0900-8844.

Slachtofferhulp
Het was ten tijde van het ongeval erg druk op de A4 daardoor zagen veel ooggetuigen het ernstige ongeluk gebeuren. Het meemaken van een verkeersongeval is zeer ingrijpend. Daarom kunt u als ooggetuige bij Slachtofferhulp terecht voor steun. De ondersteuning die Slachtofferhulp biedt is altijd gratis. Bel 0900-0101 of laat op de website van Slachtofferhulp een bericht met verzoek tot contact achter.