DEN HAAG - De hulpdiensten kregen zaterdagochtend 5 juni rond 5:15 uur een melding van een brand bij een woning aan de Mijtensstraat. Aan de brand ging een harde knal vooraf. Omwonenden blusten zelf de brand die was ontstaan aan de voordeur. De politie doet onderzoek en vermoedt brandstichting.


Vermoedelijk is de brand ontstaan door een projectiel wat afging bij een voordeur van een woning. Na de knal vatte de voordeur van de woning vlam en raakte de stoep en een aantal geparkeerde auto’s beschadigd. De politie doet onderzoek en sprak al met een aantal buurtbewoners. Een van de buurtbewoners vertelde dat hij direct na een knal iemand op de fiets weg zag rijden richting de Vermeerstraat. Bij het sporenonderzoek stelde rechercheurs diverse sporen veilig. Er wordt aangifte gedaan.

Iets gezien of gehoord?
De recherche van De Heemstraat zoekt getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord van de brandstichting? Of heeft u camerabeelden van een ringdeurbel, een dashcam of een camera aan uw gevel waarop verdachte personen staan? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of stuur uw beelden online naar ons door via deze link.