DEN-HAAG - Een 69 jarige Hagenaar kwam aan het einde van de ochtend op de Badhuiskade maandag 23 november om het leven bij een verkeersongeval met een vrachtauto.

Rond 11.30 uur kwam de voetganger door nog onbekende oorzaak in aanraking met de vrachtauto. Hulpverlening mocht helaas niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plaatse. De afdeling Opsporing Team Verkeer (OTV) en de experts van de afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) startten direct na de hulpverlening met het tactisch en technisch onderzoek.

Getuigen gezocht
Personen die mogelijk getuigen zijn geweest van het ongeluk of mensen die meer weten over de toedracht kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Slachtofferzorg
Omdat wij begrijpen dat dit tragische ongeval een grote impact heeft, bieden wij slachtofferhulp aan ooggetuigen van het ongeluk of mensen die zich op andere wijze betrokken voelen bij dit incident. Denkt u baat te hebben bij slachtofferhulp? Neem dan contact op met de politie via nummer 0900-8844. U kunt bij het regionaal service center uw gegevens achterlaten, waarna slachtofferhulp Nederland contact met u zal opnemen. Deel het artikel op social media