RIJSWIJK - De politie kreeg op de vroege ochtend van 1 juli een melding van een overval bij een tankstation aan de JC van Markenlaan in Rijswijk. Bij deze overval raakte niemand gewond. De politie is op zoek naar de verdachte en komt graag in contact met getuigen.


Omstreeks 07:15 uur kwam de overvaller het tankstation in Rijswijk binnen. De man heeft direct de medewerker bedreigd met een mes en is er uiteindelijk vandoor gegaan met een onbekende buit in de richting van de BH Heldtlaan.

Heeft u informatie?

De politie onderzoekt de zaak. Winkeleigenaren en omwonenden met camerabeelden worden gevraagd om zich te melden. Informatie die het onderzoek kan helpen, is welkom. Heeft u iets verdachts gezien in de omgeving of heeft u mogelijk beelden van camera’s aan de JC van Markenlaan of BH Heldtlaan waarop tussen 07:00 uur en 08:00 uur iets verdachts te zien is? Neem dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn 0800-6070 of via het tipformulier. U kunt dit ook melden via Meld Misdaad Anoniem via 0800 - 7000.