DEN HAAG - Op een tankstation aan de Houtwijklaan vond op vrijdagavond 18 juni een overval plaats. Hierbij raakte niemand gewond. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen.


Rond 18.30 uur ging een onbekende man het tankstation binnen en bedreigde hij de aanwezige medewerker met een steekwapen. Nadat hij een geldbedrag buit maakte, rende hij in de richting van de Architect Berlagelaan. De politie startte direct een buurtonderzoek, maar kon de verdachte niet meer aantreffen.

Signalement verdachte
Licht getinte man van 20 à 25 jaar oud met een normaal postuur, 1.70 à 1.75 meter lang. Hij droeg een grijze regenjas (merk Nike of North Face) en donkere spijkerbroek met daaronder zwarte sneakers, waarvan de onderzijde wit.

Getuigen gezocht
De politie komt graag in contact met mensen die vrijdagavond 18 juni tussen 18.15 en 18.45 uur iets verdachts hebben gezien in de buurt van de Houtwijklaan en de Architect Berlagelaan. Was u getuige of beschikt u over videobeelden? Neem dan contact met de recherche via 0900-8844 of M 0800-7000.