DEN HAAG - Mona is een bekende verschijning in de Delftse horeca. Na een bezoek aan haar man in het verpleeghuis, op 23 september 2018, raakt de 79-jarige vermist. Een grote zoekactie wordt op touw gezet. Al snel valt de verdenking op een van haar zoons bij wie ze na haar bezoek in de auto zou zijn gestapt. Teamleider Jan van den Berg neemt u mee in het onderzoek wat begint als een vermissing. Al snel moet echter voor Mona’s leven worden gevreesd…


Naast de teamleider vertellen ook andere politiemensen uit het onderzoeksteam wat zij allemaal hebben gedaan om de waarheid en het bijbehorende bewijs boven tafel te krijgen. Ook legt een officier van justitie uit hoe tbs (terbeschikkingstelling) werkt.

Uw tips zijn belangrijk

In opsporingsonderzoeken zijn uw tips ontzettend belangrijk! Elk stukje informatie kan ons een stap dichter bij de oplossing van een zaak brengen. Daarom is de samenwerking met u als burger van essentieel belang.

Veelzijdig politiewerk

In deze bijeenkomsten, onder de naam Politie Den Haag Exclusief, belichten politie en Openbaar Ministerie samen spraakmakende onderzoeken en laat zien welke vaak lastige afwegingen de politie hierin moet maken. In de bijeenkomst komen allerlei aspecten van het veelzijdige politiewerk over het voetlicht.

Politie Den Haag Exclusief vindt één keer per jaar plaats, voor inwoners van de politie-eenheid Den Haag van 18 jaar en ouder. De politie-eenheid Den Haag strekt zich uit van de Bollenstreek en Kaag en Braassem tot het Westland en de Krimpenerwaard. Grotere plaatsen binnen het gebied zijn Noordwijk, Katwijk, Alphen aan den Rijn, Leiden, Gouda, Delft, Zoetermeer en Den Haag.

Meld u aan

Bent u 18 jaar of ouder, inwoner van de politie-eenheid Den Haag en wilt u tijdens deze Politie Den Haag Exclusief het exclusieve verhaal horen over deze zaak? Meld u dan aan via de site van de Rijswijkse Schouwburg. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. Na aanmelding ontvangt u van de Rijswijkse Schouwburg nadere informatie over deze bijzondere avond.

Rijswijkse Schouwburg

Politie Den Haag Exclusief vindt plaats in de Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10 in Rijswijk, op maandagavond 6 mei van 19.30 tot 22.30 uur. Let op: parkeren rondom het theater is betaald van 18.00 tot 24.00 uur (€ 1,50 per uur). Het eerste uur is gratis bij de Rijswijkse Schouwburg en het Huis van de Stad voor bezoekers. Om van dit eerste uur gratis parkeren gebruik te maken, meldt u zich aan bij de parkeerautomaat of mobiele parkeerapp (parkeerzone 32255).