DEN HAAG - De politie is een onderzoek gestart naar de woningoverval van woensdagavond 20 oktober aan de Van Hoeylaan hierbij raakte een van de bewoners gewond. Het onderzoeksteam is dringend op zoek naar de twee overvallers en kan de hulp van getuigen goed gebruiken.

Rond 20:30 uur kreeg de politie een melding dat een echtpaar was overvallen in hun woning aan de Van Hoeylaan in Den Haag. Beide bewoners zijn tijdens de overval vastgebonden. Uiteindelijk slaagde een van de bewoners erin de politie te bellen nadat de overvallers de woning hadden verlaten. Een van de bewoners raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Signalementen
Een van de daders is zeer lang, heeft een breed postuur en een blanke huidskleur. Hij droeg olijfgroene kleding, een hoofddeksel en bruine suède handschoenen.De kleinere man was licht getint met donker haar voorzien een slag. Hij droeg zwarte kleding en zwarte handschoenen. Verder droeg hij opvallende rode schoenen en een zwarte muts.
Beide daders droegen een mondkap.

Heeft u iets gezien?
Getuigen die iets hebben gehoord of gezien worden verzocht zich te melden bij politie door te bellen naar de opsporingstiplijn 0800-6070. Heeft u camerabeelden van de omgeving? Anoniem tippen kan natuurlijk ook via 0800-7000.