RIJSWIJK - De politie is een onderzoek gestart naar een steekincident in een parkje bij de Schimmelweg/Julialaantje. Dit is gebeurd op vrijdagmiddag 30 augustus. Een 17-jarige man uit Elst (Gelderland) raakte hierbij gewond. Op dit moment is nog onduidelijk wat zich daar precies heeft afgespeeld en daarom is de politie op zoek naar getuigen.

Rond 16.30 uur kwam de melding binnen dat er een man een tak in zijn been zou hebben. In een parkje bij het Julialaantje troffen de hulpdiensten de man aan. Al gauw bleek dat de wond niet veroorzaakt was door een tak maar dat het een steekwond betrof. Het slachtoffer is vervolgens vervoerd naar het ziekenhuis.

Getuigenoproep
Tot nu toe is nog onduidelijk wat zich precies heeft afgespeeld in het parkje op het Julialaantje. Daarom komt de politie graag in contact met getuigen die vrijdagmiddag 30 augustus iets gezien of gehoord hebben in en rondom het Julialaantje/Schimmelweg dat mogelijk te maken kan hebben met dit steekincident. Heeft u belangrijke informatie dat ons kan helpen bij het onderzoek? Bel dan 0900-8844 of meld uw tip anoniem via 0800-7000.