DEN HAAG - Aan de Noorderzijde heeft op de nacht van zaterdag 6 juli op zondag 7 juli omstreeks 0:00 een steekincident plaatsgevonden. Eén persoon raakte hierbij gewond. Voor het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen die iets op deze nacht hebben gezien.


Omstreeks 0:00 ontving de politie een melding over een vechtpartij aan de Noorderzijde in Den Haag. Ter plaatste trof de politie een man aan met een steekwond. Het slachtoffer is in kritieke toestand vervoerd naar het ziekenhuis. Kort na het incident is een 24-jarige man uit Den Haag aangehouden. De politie doet op dit moment onderzoek naar de toedracht van het incident.

Getuigenoproep

De politie komt graag in contact met getuigen van dit incident. Beschikt u over beeldmateriaal van de periode voor, tijdens of na het incident, bijvoorbeeld afkomstig van beveiligingscamera’s, videodeurbellen of dashcam’s in nabij geparkeerde voertuigen? Dan komt het onderzoeksteam graag met u in contact. Heeft u daarnaast iets gezien of gehoord, wat het onderzoek verder zou kunnen helpen? Mensen kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Via onderstaand tipformulier kunt u eventueel het beeldmateriaal uploaden.