DEN HAAG - In een woning aan de Rabarberstraat is donderdag 18 januari een verpakkingslocatie van drugs aangetroffen. Er is één persoon aangehouden. Mogelijk zijn meer verdachten nog voortvluchtig. De politie onderzoekt de zaak.


De woning kwam omstreeks 14.00 uur in beeld na een melding over een ruzie. De politie ging ter plaatse en in de woning werd vervolgens een verpakkingslocatie aangetroffen van drugs. Er was geen sprake van gevaar voor omwonenden. Wel zijn middelen gevonden om drugs uit te pakken, te versnijden en te verpakken.

De politie heeft één persoon aangehouden. Het gaat om een 36-jarige man uit Den Haag. Mogelijk zijn meer verdachten op de vlucht geslagen. Er werd in de omgeving nog gezocht naar de verdachten, echter werden deze niet meer aangetroffen.

Getuigen gezocht

De politie doet op dit moment onderzoek en komt graag in contact met getuigen. Heeft u informatie of beelden uit de Rabarberstraat of nabije omgeving in Den Haag? Heeft u verdachte omstandigheden opgemerkt in de afgelopen periode of personen zien vluchten op donderdagmiddag rond 14.00 uur in de omgeving? Bel dan met ons via 0900 – 8844 of anoniem via 0800-7000.

Drugs

Locaties als deze waar drugs verpakt worden of drugslabs kunnen zich overal bevinden; op het platteland of in de grote stad, in boerenschuren, woonhuizen, garageboxen of in flatgebouwen. De politie neemt informatie en tips hierover altijd hoog op. Vermoedt u een drugslab? Bel dan de politie via 112. Anoniem melden kan ook via 0800-7000. Meer informatie over hoe te handelen bij het aantreffen van een drugslab vindt u op onze website.