DEN HAAG - De politie is een onderzoek gestart naar een ramkraak bij een juwelier aan de Dierenselaan op dinsdagochtend 4 februari. Na de kraak vluchtten twee verdachten op een scooter. De recherche is op zoek naar getuigen die tips kunnen geven.


Rond 05.00 uur kreeg de politie een melding van een ramkraak bij een juwelier. Volgens een getuige was een auto ingereden op de winkel en vluchtten er twee personen weg op een scooter. De verdachten zijn vermoedelijk niet binnen in de winkel geweest. Voor het pand werd een auto aangetroffen met die aan de voorkant behoorlijk was beschadigd.

De recherche startte direct een onderzoek. Zo is er gesproken met getuigen, en zijn er camerabeelden veilig gesteld voor verder onderzoek. De pui van het winkelpand is ernstig beschadigd door de ramkraak. Agenten van de Forensische Opsporing hebben sporenonderzoek verricht binnen en buiten het winkelpand.

Getuigen gezocht
We zijn nog op zoek naar mensen die meer hebben gezien en/ of hebben gehoord in de buurt van de Dierenselaan in Den Haag. Als u over camerabeelden beschikt in de omgeving van de Dierenselaan, dan komen wij graag met u in contact. Bel 0900-8844 als u informatie met ons kunt delen. Deelt u uw informatie liever anoniem, dan kan dat natuurlijk ook via Meld Misdaan Anoniem 0800- 7000.