DELFT - Een 18-jarige man uit Delft werd vrijdagavond 30 oktober neergestoken op de kruising Krakeelpolderweg/ Westlandseweg. De recherche is op zoek naar mensen die meer weten van dit steekincident.

Rond 17:45 uur ontving de politie een melding van het incident. Agenten die ter plaatse kwamen zagen dat de 18-jarige man gewond op straat lag. Zij hebben de man eerste hulp verleend totdat de ambulance arriveerde. De man raakte gewond aan zijn been en is in het ziekenhuis verder behandeld aan zijn verwondingen.

Omstanders vertelden de politie dat er – nadat de man was neergestoken – ongeveer vijf of zes jongens of jonge mannen wegrenden in de richting van de Papsouwselaan. Ook zouden er nog twee personen zijn weggerend in de richting van de Westlandseweg. Zij waren allemaal donker gekleed. Een van de verdachten droeg een grijze joggingbroek.

Getuigen gezocht
De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van dit incident en waar de politie nog niet mee heeft gesproken. Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten, neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.