DEN HAAG - De politie heeft op woensdag 12 oktober een 21-jarige man aangehouden die ervan verdacht wordt betrokken te zijn geweest bij een woningoverval in de Stavangerstraat. Het onderzoeksteam is nog dringend op zoek naar de verblijfplaats van de derde woningovervaller. In september werd al een 19-jarige man aangehouden als verdachte.

De drie woningovervallers hebben op dinsdag 14 september rond 12.00 uur een woning aan de Stavangerstraat overvallen. Bij deze woningoverval raakte een bewoner gewond. Het onderzoek is nog steeds in volle gang. Uit onderzoek is ook de identiteit van de derde woningovervaller bekend geworden.

Beelden getoond

Op dinsdag 27 september toonde de politie beelden van de laatst gezochte overvaller in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht. Eerder zijn er beelden van deze overvaller getoond op sociale media en op politie.nl.

Benader hem zelf niet
Heeft u het vermoeden waar deze man zich ophoudt? Meld dat dan direct aan de politie. Benader hem niet zelf, maar neem wanneer u hem ziet contact op met de politie, bij spoed via 112.

Vragen
Heeft u informatie over de verblijfplaats van de derde verdachte of heeft u andere informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.