DEN HAAG - De politie is op zoek naar camerabeelden uit de omgeving van de Van Musschenbroekstraat. Woensdagavond 27 april raakte een 22-jarige Bulgaarse man zeer ernstig gewond na een val uit het raam van een woning in die straat. De politie startte direct een grootschalig onderzoek waarbij de camerabeelden van belang kunnen zijn. Ook komt de politie graag in contact met iedereen die tijdens het incident in de woning verbleef of daar in de omgeving aanwezig was.

De Bulgaarse man viel woensdagavond 27 april rond 21:15 uur vanuit het raam op de derde verdieping van een woning aan de Van Musschenbroekstraat. De politie onderzoekt of er sprake is van een misdrijf. Het slachtoffer is met zwaar letsel en in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd. In de woning waren meerdere personen aanwezig.

Een 21-jarige man en een 23-jarige man (zonder vaste woonplaats) uit Bulgarije zijn aangehouden. De verdachten zitten in de beperkingen, dit betekent dat zij alleen contact mogen hebben met een advocaat. De politie onderzoekt de toedracht van het incident en de betrokkenheid van deze twee verdachten hierbij.

Onderzoek
Onder leiding van een officier van justitie is een Team Grootschalige Opsporing gestart. Rechercheurs doen volop buurtonderzoeken en forensisch onderzoek in de woning. Beide verdachten zitten op dit moment nog vast.

Getuigen gezocht
Heeft u iets gezien of gehoord woensdagavond 27 april? Weet u wie er in de betreffende woning aanwezig waren? Of was u tussen 20.45 uur en 21.30 uur in de Van Musschenbroekstraat aanwezig? Dan heeft u belangrijke informatie die het politieonderzoek kan helpen. Bel dan met 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800 7000.

Camerabeelden
De politie zoekt beelden van bijvoorbeeld dashcams, ringdeurbellen met camera, telefoons en beveiligingscamera’s op panden uit de nabije omgeving van het pand aan de Van Musschenbroekstraat. Er kan waardevolle informatie opstaan dat het TGO-onderzoeksteam kan helpen. Via deze link kunt u camerabeelden uploaden en aan de politie sturen. Of bel met 0900-8844, dan haalt de politie de beelden bij u op.