DEN-HAAG - Het onderzoek naar de op zaterdag 23 januari in een woning aan de Roggeveenstraat aangetroffen 38- jarige overleden vrouw is nog in volle gang. Voor betrokkenheid bij het overlijden van deze vrouw werden eerder al twee mannen aangehouden. Een van deze twee verdachten, de 58- jarige is vandaag heengezonden. Hij blijft nog wel verdachte in het onderzoek.

De politie kreeg op zaterdagochtend 23 januari rond 10.15 uur de melding dat een persoon in een woning aan de Roggeveenstraat gewond zou zijn geraakt door een steekwapen. In de woning troffen de hulpdiensten de 38- jarige vrouw aan die al bleek te zijn overleden. Een Team Grootschalige Opsporing doet onder leiding van een officier van justitie onderzoek naar het overlijden van het 38- jarige slachtoffer. Het onderzoeksteam doet onderzoek naar de precieze toedracht en verzoekt getuigen zich te melden. De eerder aangehouden 22- jarige man zal op vrijdag 29 januari worden voorgeleid aan de rechter- commissaris.

Weet u meer?
De politie zoekt getuigen die iets hebben gezien of gehoord in de omgeving van de woning aan de Roggeveenstraat in Den Haag. Heeft u informatie, deel die dan met het rechercheteam via de opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Informatie kan ook worden gedeeld via het onderstaande tipformulier.