DELFT - Vanavond in Team West en Opsporing Verzocht ziet u een compositietekening van de man die verdacht wordt van het steken van een meisje op de Van Rijslaan in Delft. Verder wordt er in Team West aandacht gevraagd voor het aantreffen van de overleden 56-jarige man aan de Lijnbaan in Den Haag. Ook worden er getuigenoproepen uitgezonden van een mishandeling op de Steenvoordelaan in Rijswijk en van meerdere straatroven in Den Haag.

Steekincident | Delft
Op de Van Rijslaan in het park Buitenhof was er op donderdag 29 juli rond 15.40 uur een steekincident. Het slachtoffer is een 12-jarig meisje. Zij werd door een onbekende man uit het niets in haar nek gestoken. In de uitzendingen van Team West en Opsporing Verzocht is vanavond de compositietekening van de verdachte te zien. De recherche is ook op zoek naar een specifieke getuige, namelijk een vrouw die rond dat tijdstip in het park twee bruinkleurige honden uitliet. Mensen die ten tijde van het incident aanwezig waren in het park ontvangen vandaag een sms ontvangen met een oproep over deze zaak.

Overleden 56-jarige man Lijnbaan aangetroffen | Den Haag
Op vrijdag 3 september rond 00.20 uur trof de politie in een park/bosjes aan de Lijnbaan een 56-jarige overleden man aan. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) doet uitgebreid onderzoek naar het overlijden van deze man. De recherche is specifiek op zoek naar mensen die tussen donderdagavond 20.30 uur en vrijdag 01.00 uur in de omgeving van het park iets zagen hebben of hebben gehoord. Vandaag zijn in de omgeving stoepborden geplaatst en worden er flyers uitgedeeld. In Team West ziet u een getuigenoproep.

Mishandeling Steenvoordelaan | Rijswijk
Op vrijdag 14 mei rond 16.30 uur wordt een vrouw op de Steenvoordelaan in Rijswijk mishandeld. Twee jongens spraken het slachtoffer eerst aan en vervolgens sloegen zij haar van achteren tegen haar hoofd. Team West toont camerabeelden van deze twee jongens.

Straatroven omgeving Jonckbloetplein | Den Haag
In de uitzending van Team West vragen we aandacht voor meerdere straatroven in de omgeving van het Jonckbloetplein en de Gouverneurlaan in Den Haag. In juni, juli en augustus hebben waren hier zeven straatroven waarvan de politie denkt dat het om dezelfde man gaat. Gezien zijn werkwijze is het heel goed mogelijk dat de man vaker heeft toegeslagen en niet schroomt om nog meer slachtoffers te maken. In Team West ziet u camerabeelden getoond van deze man.

Heeft u informatie over een van de zaken?
Bel uw tips door via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of bel anoniem met M.0800-7000.

Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur bij TV West. De uitzending wordt ieder uur herhaald. Op woensdag 8 september wordt Team West nog een aantal keer herhaald.

Opsporing Verzocht: vanavond om 21.20 uur op NPO1. De uitzending wordt herhaald op woensdag 8 september 2021 om 13.20 uur op NPO1.