LEIDEN - De Spaanse politie heeft op vrijdag 21 juni in Spanje een 22- jarige man met de Nederlandse nationaliteit aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het overlijden van een 38- jarige man in Leiden. De Nederlandse autoriteiten hebben aan Spanje de overlevering gevraagd.


De overleden man werd op donderdag 6 juni in zijn woning aan de Korte Langestraat in Leiden aangetroffen. Onder leiding van een officier van justitie is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart. De politie gaat uit van een misdrijf. De Spaanse politie kwam de aangehouden verdachte op het spoor nadat de verdachte gesignaleerd stond.

Uitgebreid onderzoek


Het onderzoek is op dit moment nog in volle gang. De politie onderzoekt meerdere scenario’s en is nog op zoek naar getuigen en informatie.

Getuigenoproep

Heeft u belangrijke informatie over deze zaak? Of heeft u op een andere manier informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn, bijvoorbeeld in de vorm van camerabeelden? Neem dan direct contact op met de politie. Dat kan via de opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.