DEN HAAG - Op de Wijkermeerhof in Den Haag vond op 20 juni rond 23.20 een woningoverval plaats. Hierbij raakte één persoon gewond. Agenten konden korte tijd later een verdachte aanhouden. De politie doet op dit moment onderzoek en is dringend op zoek naar meer informatie.

De woningoverval vond plaats rond 23.20 uur op de Wijkermeerhof. Meerdere gemaskeerde mannen drongen het huis binnen onder dreiging van een wapen. In de woning ontstond een worsteling met de bewoners waarbij een van de bewoners gewond raakte en meerdere steekwonden opliep.

Vervolgens reden de overvallers weg in een witte bestelbus. De politie heeft deze bus op de A4 richting Amsterdam staande kunnen houden, waarbij één verdachte is aangehouden. Hij zit op dit moment in beperking.

Witte bus al uren in de omgeving

De politie doet onderzoek naar het incident. Uit het eerste onderzoek is gebleken dat de witte bus, een Renault Trafic, al uren voor de overval in de omgeving was.

Heeft u iets gezien?

De politie is dringend op zoek naar getuigen en roept mensen op die nog niet met de politie hebben gesproken, hun beelden te bekijken. Heeft u iets gezien of gehoord in de nacht van donderdag op vrijdag rond het tijdstip van de woningoverval omstreeks 23.20 uur? Beschikt u over beeldmateriaal, bijvoorbeeld afkomstig van sociale beveiligingscamera’s, videodeurbellen of dashcam’s in nabij geparkeerde voertuigen? Meld u zich dan via 0900-8844. Als u liever anoniem informatie doorgeeft, belt u dan met 0800-7000.Via het onderstaande tipformulier kunt u eventueel het beeldmateriaal uploaden.