DEN HAAG - De politie hield zaterdagavond 7 oktober op de Brigantijnlaan een 34-jarige man aan na een achtervolging door Den Haag en het negeren van een stopteken. De achtervolging eindigde nadat de verdachte een politievoertuig frontaal ramde. Een politieagent is met nek- en schouderklachten naar het ziekenhuis vervoerd.

Rond 19.00 uur reed de verdachte door het centrum van Den Haag. Agenten gaven hem een stopteken vanwege opvallend rijgedrag. De verdachte negeerde het stopteken en ging er met hoge snelheid vandoor. Wat volgde was een achtervolging die eindigde op de Brigantijnlaan in Den Haag toen de verdachte met zijn auto een politievoertuig frontaal ramde. De politieagent is inmiddels weer uit het ziekenhuis en heeft aangifte gedaan. De 34-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, zit op dit moment vast.

Was u getuige?
De politie komt graag in contact met mensen die iets gehoord of gezien hebben van de achtervolging. Was u getuige of beschikt u over videobeelden? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844 of M 0800-7000.