DEN HAAG - Na een gewapende overval op een telefoonzaak aan de Kritzingerstraat in Den Haag zijn vier personen aangehouden. De politie zoekt getuigen.

De gewapende overval vond plaats op vrijdag 1 april rond 11:15 uur. Vier personen bedreigden het winkelpersoneel, waarna ze met een buit op de vlucht sloegen. Hun poging om te vluchten werd bemoeilijkt door omstanders die de deur van de winkel probeerden dicht te houden. Nadat de overvallers met geweld de deur hadden ontwricht, gingen zij er alsnog vandoor. De politie is direct een onderzoek gestart en kon al snel vier verdachten aanhouden. Een deel van de gestolen spullen is in de omgeving van de overval teruggevonden.

Camerabeelden
Mogelijk zijn er nog andere personen bij de overval betrokken. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. Door de aanwezigheid van meerdere winkels in en rondom de Kritzingerstraat hangen er veel camera’s in de directe nabijheid van de plek van de overval. De politie roept op om de camerabeelden van vrijdagochtend veilig te stellen en te delen.

Getuigen
Heeft u informatie over deze overval? Heeft u vlak voor of na de overval misschien iets gezien of gehoord dat hiermee te maken kan hebben? Geef uw informatie dan door via het telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem (M) 0800-7000. Of vul het onderstaande tipformulier in, daar kunt u ook beelden uploaden.