DEN HAAG - Bij een supermarkt aan de Guido Gezellestraat is in de nacht van zondag 14 op maandag 15 mei een voorwerp door een ruit gegooid. Omdat het mogelijk om explosief materiaal ging, kwam de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) ter plaatse. De politie komt graag in contact met getuigen.

De politie kreeg even na 07.00 uur de melding dat bij de supermarkt een voorwerp door een ruit gegooid was. Daarbij raakte niemand gewond.Omdat mogelijk explosief materiaal naar binnen was gegooid, kwamen verschillende hulpdiensten ter plaatse. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie heeft het voorwerp meegenomen en op het strand tot ontploffing gebracht.

Iets gezien?

De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen. Heeft u in de nacht van 14 op 15 mei iets verdachts gezien in de buurt van de Guido Gezellestraat? Of heeft u op een andere manier informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn, bijvoorbeeld in de vorm van camerabeelden? Laat het ons weten. Dat kan via onderstaande mogelijkheden.