RIJSWIJK - De politie zoekt een onbekende jongen die dinsdagmiddag 5 juli tussen 12.45 en 13.15 uur in het Rijswijksebos een vrouw fysiek lastig viel. Agenten troffen in de nabije omgeving de verdachte niet aan. De vrouw raakte niet gewond. De politie startte direct een onderzoek.

De vrouw wandelde in het Rijswijksebos bij monument De Naald. Daar zag ze een onbekende jongen met een fiets staan. De jongen viel haar fysiek lastig. Toen een man met een hond kwam aanlopen, vluchtte de jongen weg. De politie zoekt de verdachte, maar ook de man met de hond die de verdachte gezien heeft. Ook zoekt de politie getuigen die de onbekende jongen gezien hebben of qua signalement herkennen. Het slachtoffer deed aangifte.

Signalement van de verdachte
De verdachte is een donkergetinte jongen van ongeveer 15 jaar, 1.65 meter lang met een normaal postuur en kort zwart haar. Hij droeg een grijze trui met blauwe opdruk aan de voorzijde en een lange sportbroek. De jongen reed weg op een fiets.

Wie liep daar met zijn hond?
De politie zoekt dringend de getuige met de hond. Deze man is ongeveer 1.80 meter lang, fors postuur, lichte huidskleur, 35 à 40 jaar. Hij droeg een bril, een zwart T-shirt en vermoedelijk een hoed. Hij had een middelgrote witte hond bij zich. Herkent u zich hierin? Neem dan direct contact op met de politie.

Komt u regelmatig in het park?
De politie zoekt getuigen die deze jongen dinsdag 5 juli of mogelijk al eerder in het park hebben gezien. Mogelijk herkent u het signalement en weet u wie hij is. Of misschien bent u zelf ook eens lastig gevallen door iemand met dit signalement. Neem direct contact met ons op via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000. Zo kunt u meehelpen om deze verdachte op te sporen. of vul onderstaand tipformulier in.