LEIDSCHENDAM - Vrijdagmiddag 31 juli heeft een steekincident plaatsgevonden in een woning aan de Abdijland. De 31-jarige bewoonster is hierbij overleden. De politie heeft een 43-jarige man uit Leidschendam aangehouden en doet verder onderzoek.


Rond 12.45 kwamen diverse meldingen binnen bij de politie dat een vrouw door een man met een mes werd bedreigd en om hulp riep. De politie ging met spoed naar de woning en trof daar het slachtoffer aan. Er werd direct eerste hulp verleend maar de vrouw overleed korte tijd later aan haar verwondingen.

De verdachte verliet na het steekincident de woning. Na een korte zoektocht kon een verdachte worden aangehouden in de omgeving van de woning. Zijn betrokkenheid wordt onderzocht. De aanleiding van het incident ligt vermoedelijk in de relationele sfeer. De recherche doet verder onderzoek.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben. Heeft u nog niet met ons gesproken? Bel dan 0900-8844 of anoniem naar M. 0800-7000.

Wij kunnen ons voorstellen dat dit incident grote impact op iemand kan hebben. Mensen die behoefte hebben aan slachtofferhulp kunnen dat via de politie aanvragen: 0900 – 8844.