DEN HAAG - De eenheid Den Haag zoekt voor verschillende ondersteunende taken nieuwe vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn onder andere nodig voor preventief toezicht bij evenementen en projecten. Er zijn functies beschikbaar als gastheer- of vrouw op een politiebureau, voor het vervoeren van politiemensen die zelf niet mobiel zijn en voor werk rond preventieadvies. Voor deze inzet ontvangt de vrijwilliger een onkostenvergoeding.

Informatiebijeenkomst
Voor iedereen die interesse heeft organiseert de politie een informatiebijeenkomst op zaterdag 2 april 2022. De bijeenkomst start om 10.00 uur en vindt plaats bij politietrainingcentrum de Yp, Katschiplaan 10 in Den Haag. Tijdens deze informatiebijeenkomst geven we uitleg over het vrijwilligerswerk en de specifieke eisen die hierbij komen kijken. Zo maakt bijvoorbeeld een antecedentenonderzoek deel uit van de selectieprocedure.

Neem contact met ons op
Als u geïnteresseerd bent, kunt u zich inschrijven voor deze informatiebijeenkomst door te bellen naar 088-9648900 of een mail te sturen naar vrijwilligers.den-haag@politie.nl