DEN HAAG - De politie is vandaag, 9 september, aanwezig op meerdere locaties in de stad om toegestane klimaatdemonstraties en blokkadeactie van de A12 in goede banen te leiden. Demonstreren mag, maar alleen waar dit is toegestaan door de gemeente Den Haag. In dit blog een overzicht van de ontwikkelingen.

11.55 uur: Actievoerders hebben de A12/Utrechtsebaan betreden. Deze blokkade is niet toegestaan. In plaats daarvan kunnen actievoerders zich aansluiten bij de geplande klimaatdemonstratie op de Laan van Reagan en Gorbatsjov.

11.45 uur: Wij zijn aanwezig om de aangekondigde blokkadeactie van klimaatactivisten op de A12 in goede banen te leiden en de aangemelde demonstratie aan de Laan van Reagan en Gorbatsjov te faciliteren. Demonstreren mag, maar alleen waar dit is toegestaan door de gemeente Den Haag. Volg onze aanwijzingen op. Meer weten? Kijk op: https://denhaag.nl/nl/in-de-stad/nieuws/zaterdag-9-september-demonstratie-laan-van-reagan-en-gorbatsjov-.htm…

11.30 uur: Naast ons liveblog, kun je via het liveblog van de gemeente Den Haag op de hoogte blijven van de klimaatdemonstraties en de blokkadeactie van de A12. Volg het liveblog van de gemeente Den Haag hier: https://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/nieuws/zaterdag-9-september-demonstratie-laan-van-reagan-en-gorbatsjov-.htm.