DEN HAAG - De politie is een onderzoek gestart naar de zware mishandeling van een vrouw op de Parallelweg in Den Haag. Het incident vond plaats in de nacht van donderdag 11 januari op vrijdag 12 januari, vermoedelijk tussen 3:00 en 05.00 uur. Het onderzoeksteam is dringend op zoek naar getuigen.


Rond 5:15 uur kregen agenten een melding dat er een zwaargewonde vrouw in een bosje bij de Parallelweg, nabij het Haags Openbaar Vervoer Museum. Ze bleek slachtoffer te zijn geworden van een zware mishandeling en is naar het ziekenhuis vervoerd. De politie is direct een groot onderzoek gestart. Uit het onderzoek blijkt dat het ernstig geweldsincident, vermoedelijk tussen 3:00 en 05.00 uur.

Signalement mogelijke verdachte

Er is een signalement van een mogelijke verdachte. Het gaat om een licht getinte man van 1.75 á 1.80 lang. De man heeft een gezet postuur en droeg mogelijk een donkere pet.

Looproute

Voor de mishandeling heeft het slachtoffer te voet een route afgelegd vanaf de De La Reyweg richting de Parallelweg. Deze route liep via de Moerweg, Fruitweg en de Paralellweg. Ook getuigen uit de omgeving van de looproute kunnen zeer bruikbare informatie hebben voor het onderzoek.

Informatie gezocht

Heeft u meer informatie over de zware mishandeling op de Parallelweg? Of heeft u iets gezien of gehoord in de omgeving in de nacht van donderdag 11 januari op vrijdag 12 januari? Of heeft u camerabeelden uit de directe omgeving van de Parallelweg? Neem dan contact op met de opsporingstiplijn 0800-6070 of via onderstaand tipformulier. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.