Heb jij ook een sportschool abonnement maar maak je er eigenlijk niet of te weinig gebruik van? Of vraag je jezelf af of datgene wat je doet wel effectief, efficiënt en veilig is? Dan is het tijd om samen met te gaan trainen met een personal trainer.

Tegenwoordig zijn er heel veel personal trainers beschikbaar die jou mogelijk kunnen helpen bij het behalen van jouw doelstelling. Maar nu is de vraag of alle personal trainers wel de juiste opleiding of ervaring hebben om jou veilig naar jouw doel te begeleiden.

Alle personal trainers van de Personal Fit Club is een goed opgeleide en ervaren specialist. Door de diversiteit binnen ons team kunnen we ervoor zorgen dat u altijd met de voor u meest geschikte personal trainer aan uw gezondheid werkt.Ons team bevat onder andere fysiotherapeuten, afslankspecialisten, looptrainers en voedingsdeskundigen. Uiteraard zijn alle trainers los van specialisaties uitstekende allround personal trainers die u kunnen bijstaan bij uw persoonlijke traject en doelstelling.

Bij de Personal Fit Club draait het om maatwerk en persoonlijke begeleiding. Wij kunnen jou helpen bij afvallen, fitter worden, gezonde levensstijl, sport specifiek trainen en revalidatie. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kunnen wij de mogelijkheden bespreken en geven wij jou eerlijk advies. Wil je het gelijk ervaren met een training? Geen probleem! Bij ons kan je een gratis proeftraining krijgen om te ervaren of personal training bij jou past.

In een volgend artikel zou ik verder hierop ingaan maar in de tussentijd kan je op onze website www.personalfitclub.nl alles lezen over ons. Wil je langskomen bij onze exclusieve personal training studio aan de Hooikade 9a in Den Haag? Geen probleem, wij zijn op afspraak geopend tussen 6.00 – 22.00 uur. Stuur email naar denhaagcentrum@personalfitclub.nl om een afspraak in te plannen.