Elke week zal de Personal Fitclub een paar leuke tips geven op het gebied van trainen, voeding & lifestyle. Deze week 5 tips over hoe je ervoor zorgt dat je voldoende drinkt. Over het algemeen drinken wij onvoldoende water gedurende dag. Hier een paar kleine tips om te zorgen dat het drinken van water niet saai hoeft te zijn en dan je niet vergeet om te drinken!

Tip 1: Voeg fruit toe aan je water voor een heerlijke smaak Door het toevoegen van een citroen, kiwi, frambozen en/of aardbeien creëer je een verfrissende smaak aan jouw water. Bevroren fruit zijn net ijsblokjes.

Tip 2: Zorg voor een goede waterfles Als je ervoor zorgt dat je altijd met een gevulde waterfles van huis gaat, zal je deze zeker meer gaan gebruiken.

Tip 3: Zet jouw waterfles op tafel Een waterfles heeft meer inhoud dan een glas water. Om continu naar de kraan te lopen voor een nieuw glas water werkt niet.

Tip 4: Weet hoeveel je drinkt Om te weten hoeveel je drinkt op een dag is het handig om je waterfles pas bij te vullen om het moment dat deze helemaal leeg is. Hierdoor zal je meer drinken en makkelijker weten hoeveel flesjes je hebt
leeggedronken.

Tip 5: Volhouden! Om de voordelen van voldoende drinken te ervaren is het belangrijk om niet na 3 dagen te denken, ik geef het op! Volhouden! Geef jezelf minimaal 2 weken om elke dag 2 a 2,5 liter te drinken. Je zult merken dat je je fitter gaat voelen en dat het eigenlijk vrij eenvoudig is om dit vol te houden. Succes!

www.personalfitclub.nl