SCHEVENINGEN -‘Ik zit even bij Moeke’
Moeke was er half maart al helemaal klaar voor, maar helaas liep vanaf dat moment alles anders. Moeke’s gloednieuwe grandcafé bleef leeg. Dat wat zij en haar kroost het liefste doen, hun gasten in de watten leggen en zorgen dat het hen aan niets te kort komt, was niet mogelijk.


Maar vanaf 1 juni gaan Moeke’s deuren open en is zij zeven dagen per week open voor koffie, lunch, borrel en diner! Het gloednieuwe pand aan de onlangs ontwikkelde Noordboulevard in Scheveningen biedt plaats aan 230 gasten. Voor de deur ligt een ruim terras, met het fijne uitzicht op zee, waar nog eens 330 gasten plaats kunnen nemen. Het grandcafé krijgt een mix van hoge en lage tafels, knusse hoekjes en een grote, prachtige bar.


Of je nou binnen of buiten zit, bij Moeke vergeet je snel de tijd. Onder het genot van een drankje en iets lekkers te eten kan het zomaar wat later worden. En mocht men zich afvragen waar je bent, zeg je gewoon “ik zit even bij Moeke’. Samen met de rest van Scheveningen en Den Haag.

Moeke’s doel is om altijd de verwachtingen van haar gasten te overtreffen. Dat geldt ook zeker voor die van haar jongste gasten; Moeke is heel kindvriendelijk en beschikt over een kindermenu en doe-boekjes waarmee kinderen zich uren kunnen vermaken terwijl hun ouders op hun gemak genieten van al het lekkers uit Moeke’s bar & keuken. Moeke wil graag dat iedereen zich op elk moment van de dag welkom voelt. Of je nou komt voor een zakenlunch of lange borrel met vrienden, ze wil graag dat haar gasten zich thuis voelen en het hen aan niks ontbreekt! Moeke’s uitgebreide menukaart kenmerkt zich door herkenbare gerechten, zoals bijvoorbeeld diverse flammkuchen, heerlijk malse burgers en biedt voor ieder wat wils.

Moeke Scheveningen wordt de 7e Moeke vestiging onder de vlag van moederbedrijf Meyer Beheer. Op 1 juni zullen ook de deuren open gaan van Moeke Nijmegen en niet snel daarna krijgt ook Den Bosch een eigen Moeke! Na de eerste Moeke in het Ginneken, een wijk in Breda, volgden al snel Moekes in Rhenen, Delft, Nijkerk en Enschede. Daar is Moeke inmiddels uitgegroeid tot een begrip.


Over Moeke:
Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En natuurlijk een gezellige sfeer. ‘Ik zit even bij Moeke’ is dan ook het mooiste excuus om het wat later te maken. Om net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen. Maar Moeke’s wil is geen wet. Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan Moeke’s Bar, een lekker bord eten uit Moeke’s keuken, een goed gesprek aan één van Moeke’s tafels of de voetjes van de vloer. Bij Moeke is het altijd feest.

www.moekescheveningen.nl
www.meyerbeheer.nl