SkiDiscovery opende in 1992 de deuren en beschikt tegenwoordig over 4 indoorrolpistes. Een indoorrolpiste is en draaiende machine met een playgrass mat die wordt natgemaakt om te kunnen skiën en snowboarden zonder sneeuw. Een mooie mogelijk om met onze uniek leermethode snel en efficiënt te leren skiën. Wij maken geen gebruik van liften waardoor we meer meters kunnen maken tijdens de lessen.

Tijdens de eerste les ervaart u hoe het is om op een indoorrolpiste te skiën. Een van onze medewerkers geeft uitleg over de skischoenen en we stellen het materiaal voor u af. Een ski- of snowboardles duurt één uur. Volwassenen krijgen les in groepjes van maximaal 4 personen en bij kinderen is de groepsgrote tot maximaal 6 kinderen. Via ons leerling-volg-systeem is er controle op de te volgen methodiek, progressie, planning en overdracht.

De lessen worden gegeven door professionele leraren, die intensief gecoacht worden door drie hoofdleraren. Elke leraar is gediplomeerd en zijn kennis en kunde worden de eerste 3 maanden van het seizoen intensief getraind. Daarnaast wordt de leraar tijdens het seizoen frequent geobserveerd.

Kom jij een keer bij ons skiën of snowboarden? Wij bieden lessen aan voor jong en oud. Vanaf 3 jaar ben je al welkom om bij ons een cursus te volgen.

Outdoor fun starts indoors @SkiDiscovery.