NEDERLAND - Rook jij nog? Het is vandaag de dag een veel gestelde vraag aan die enkeling die het nog waagt zich, bijvoorbeeld tijdens een feestje, terug te trekken om, gehuld in jas en/of met paraplu, buiten aan zijn of haar verslaving te gaan ‘werken’. Je waant je ‘een der laatste Mohikanen’ en dat voelt niet goed, maar ja…. ooit ga je stoppen…


Heb je dat voornemen en roep je het ook dikwijls, maar kan je het nog altijd niet waarmaken? Neem dan ‘Roker, ik zie u graag’ ter hand en laat je door Els Bosch meenemen richting een leven zonder die verslavende sigaretten of dat pakkie shag.

‘Roker, ik zie u graag’, helpt je op een daadkrachtige manier te stoppen met roken. Je merkt dat je verstand allerlei redenen aangeeft om te stoppen, maar je buikgevoel heeft een heleboel uitvluchten om het niet te doen. Bij het lezen merk je dat deze tweestrijd gaat verdwijnen en je sterker bent dan ooit om te stoppen.

De methode die Bosch in haar boek presenteert, is gebaseerd op vier stevige poten waarop je kunt steunen:

⦁sterke motivatie

⦁beter zelfvertrouwen

⦁advies over de juiste hulpmiddelen

⦁steun: je staat er niet alleen voor

Het enige risico dat je loopt bij het lezen van dit boek is... dat je een rookvrije toekomst tegemoet gaat! Durf jij het aan?

Auteur

Els Bosch werkt sinds 2009 als rookstopcoach. In haar praktijk helpt ze mensen om te stoppen met roken. Ze geeft ook opleidingen in bedrijven. In steden en gemeenten is ze de drijvende kracht bij de groepsbegeleidingen.

Boekinformatie

‘Roker, ik zie u graag’ wordt, als paperback, uitgegeven door Willems Uitgevers. Het ISBN luidt: 9789493306431 en het kost € 25,--. Dit boek is overal te bestellen, onder meer via https://boeken.cafe/boeken/9789493306431/roker-ik-zie-u-graag/