Op 16 november 2019 komt de Sint aan in Den Haag en zal hij met zijn gevolg ook de Piet Heinstraat aan doen. Een mooie gelegenheid om je Sinterklaas kleurplaat Bij Lotje op te halen. Lever je hem ingekleurd voor 30 november in, dan kun je op 4 december je kleurplaat en een presentje van de Sint ophalen. Je kunt de kleurplaat ook van de website downloaden.

Bij Lotje zijn ze ieder jaar erg creatief op hun socialmedia. De Sint schrijft er regelmatig een gedicht over wat hij meemaakt. Hij schrijft soms ook gedichten voor een van zijn volgers of een bekende Nederlander. Zo heeft hij vorig jaar Mariska Bauer en Jochem Meyer verblijd met een mooi gedichtje. Dus mocht je nog inspiratie op willen doen, hou dan de Bij Lotje instagram of facebook in de gaten!

Voor een cadeautje kun je Bij Lotje ook terecht. Nu de dagen korter en kouder worden zoeken wij steeds meer de warmte op. En wat is nu lekkerder dan een kopje thee om je te drinken en je handen aan te warmen. Bij Lotje kun je uit genoeg smaken kiezen. Tevens zijn alle theeën in losse zakjes verkrijgbaar, leuk voor thuis maar natuurlijk ook als cadeau. Combineer het met een van de leuke thee accessoires en jij kan deze feestdagen niet meer stuk.