Licht bewolkt19.1 ℃

Kringloopwinkel RataPlan Den Haag in Den Haag

Kringloopwinkel RataPlan Den Haag

Met 5.050 m2 is de kringloopwinkel in Den Haag de grootste kringloopwinkel van Nederland. Sinds 30 maart 2017 is de winkel geopend aan de Laan van Waalhaven 213a. De winkel is volledig in RataPlan 2.0 stijl en bestaat uit de begane grond en twee verdiepingen. Naast de verkoop van spullen worden er tevens workshops en demonstraties aangeboden in de winkel. Rondom het pand zijn er voldoende parkeerplekken te vinden, waar je gratis kan parkeren.


RataPlan Den Haag biedt een compleet assortiment van kleding, boeken, kleingoed en meubels. Verder is er ruimte voor presentatie van verschillende artikelen zodat er creatieve ideeën kunnen worden opgedaan. De artikelen die je in de winkels van RataPlan vindt worden dagelijks binnengebracht. Dit zorgt ervoor dat de ‘jacht’ naar unieke artikelen altijd nieuw en vers is. De ene dag niet gevonden wat je zocht? Misschien ligt het binnen enkele dagen wel in de winkel. Het schatzoeken in RataPlan Den Haag kan dus beginnen. Kringloopwinkelen op z’n leukst. In Den Haag vind je naast het vaste assortiment ook een opleidingscentrum op de fietsenafdeling. Het opleidingscentrum, opgericht door stichting Op-Nieuw, is verhuisd naar RataPlan Den Haag. Op-Nieuw verleent diensten op het gebied van sociale activering, praktijkschoolgerichte opleidingen en begeleiding met als hoofddoel een opleiding tot fietsenmaker. Hier worden dus naast de verkoop en reparatie van tweedehandse fietsen ook mensen opgeleid tot fietsenmaker. Klanten kunnen tevens voor een reparatie aan hun fiets terecht bij onze fietsenmakers.

Wil je een fiets laten repareren? Mail dan: info@op-nieuw.nl. RataPlan Den Haag heeft naast een groot winkeloppervlakte ook een ruime koffiecorner om tijdens het shoppen een pauze te kunnen nemen. De koffiecorner is dagelijks geopend en biedt naast heerlijke drankjes ook de mogelijkheid om te lunchen. Kyrill en Daniëlle zijn doordeweeks de vaste medewerkers in de horeca hoek en in het weekend zijn dat Corrie en Hanneke. Zij verzorgen graag een kopje koffie met een lekker appeltaartje voor je. Ontdek het zelf!


www.rataplan.com

Zoek een bedrijf in Den Haag:

Adres
Laan van Waalhaven 213
2497 GL  Den Haag
Telefoon
088-8282782
Mobiel
06-18644671
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Kringloopwinkel RataPlan Den Haag. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map