Onbewolkt18.6 ℃

Kringloopwinkel RataPlan Rotterdam in Rotterdam

Kringloopwinkel RataPlan Rotterdam

Wij verwelkomen je heel graag in onze RataPlan winkels voor jouw kringloopmoment. Ook kunnen er spullen worden gedoneerd. Je bent van harte welkom bij het magazijn van de winkels. Tot slot kunnen er ophaalafspraken worden gemaakt. Let op! RataPlan neemt alleen spullen aan die heel, schoon en bruikbaar zijn. Heb je afval? Breng dit dan naar het lokale afvalbrengstation.

RataPlan Rotterdam

De meubelafdeling van RataPlan Rotterdam.

Sinds 2015 is RataPlan Rotterdam aan de Aristotelesstraat 30 geopend. De kringloopwinkel biedt een winkeloppervlakte van 3000 vierkante meter waar tijdens het winkelen ook plaats kan worden genomen in de koffiecorner. De winkel is ruim opgezet en biedt een groot kringloopassortiment. Ook kun je gratis parkeren bij de vestiging. Het dichtstbijzijnde treinstation bevindt zich op 7 minuten lopen van de vestiging, namelijk station Rotterdam Lombardijen. Dit maakt de kringloopwinkel in Rotterdam de ideale plaats om te shoppen.

Magis en RataPlan, de twee organisaties achter de kringloopwinkel, hebben de winkel in 2015 flink opgeknapt. Voordat RataPlan de franchisegever werd van de kringloopwinkel in Rotterdam was het al ruim 10 jaar een kringloopwinkel.

Assortiment

Wij bieden in onze winkel een breed assortiment aan. Door de ruime opzet heb je alle mogelijkheid om lekker rond te snuffelen tussen de verschillende kostbare schatten.

Naast het bekende kringloopassortiment heeft RataPlan Rotterdam een gedeelte ingericht met meubeltjes die zijn opgeknapt door medewerkers. Door schuur- en verfwerk geven we de meubels weer een representatieve en moderne uitstraling. Een uniek meubelstuk is dus het resultaat.

Eten & drinken

De koffiecorner van RataPlan

Rotterdam met een huiselijke sfeer.

RataPlan Rotterdam biedt de mogelijkheid om tijdens het winkelen te pauzeren en plaats te nemen in de koffiecorner. Naast het bekende kopje koffie en vers gebakken appelgebak en cake kan er heerlijk worden genoten van een brunch. Voor maar €3,- heb je een uitgebreide brunch bestaande uit een kopje koffie, glaasje verse jus d’orange, croissant, pistoletje incl. beleg en een kopje soep. Bij RataPlan Rotterdam wordt er dagelijks een verse soep gemaakt.

Samenwerking

Zowel Magis als RataPlan geloven erin dat iedereen een bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Net als RataPlan is Magis een organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk wil krijgen. Wij bieden onze medewerkers een plek waar zij onder begeleiding leren en experimenteren in de praktijk. Om zich te kunnen ontwikkelen tot zelfstandig functionerende werknemers. Zo creëren wij werkgelegenheid op maat waarbij we professionele begeleiding bieden.

Fietsenwerkplaats

Wist je al dat je in Rotterdam ook je fiets kunt laten maken? Onze fietsenmaker staat op maandag t/m vrijdag gedurende openingstijden voor je klaar! Klik hier voor de tarieven.


www.rataplan.com

Foto's van Kringloopwinkel RataPlan Rotterdam

Kringloopwinkel RataPlan Rotterdam image 1
Kringloopwinkel RataPlan Rotterdam image 2
Kringloopwinkel RataPlan Rotterdam image 3

Zoek een bedrijf in Den Haag:

Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Kringloopwinkel RataPlan Rotterdam. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map